Camping Halfweg
Kamperen in de Achterhoek
 

Camping

Camping Halfweg heeft 2 aparte kampeervelden met samen 20 staanplaatsen en 3 verharde camperplekken. Op het eerste kampeerveld bevinden zich 10 ruime plekken, waarbij iedere plek afgescheiden wordt met een coniferenhaag. Het tweede veld is een open veld, waarbij fruitbomen de plekken markeren. Zowel op veld 1 als op veld 2 bevinden zich plekken met privé sanitair. Op veld 2 zijn er tevens 4 plekken waarbij u de caravan direct kunt aansluiten op water en riolering. De campingplaatsen zonder privé sanitair kunnen gebruik maken van het gezamenlijk sanitair. Deze zijn te vinden bij de ingang van de camping, naast de recreatieruimte.


Naast de campingplekken op gras hebben wij ook 3 camperplekken op verharde ondergrond. Deze 3 plekken bevinden zich bij de ingang van de camping. De plek is groot genoeg om een camper met luifel neer te zetten. 


Onze campingplekken kunt u boeken voor een caravan, tent, vouwwagen of camper. Onze camperplekken zijn alleen geschikt voor campers. 


Tevens is het mogelijk om uw chemisch toilet schoon te reinigen. 


Recreatieruimte

Bij de ingang van de camping, naast het toiletgebouw, bevindt zich de recreatieruimte. In de recreatieruimte is het mogelijk om de afwas of de was te doen. U kunt tegen een vergoeding van €3,- gebruik maken van de wasmachine. Warm water voor de afwas kunt u gratis gebruiken. Tevens is er een klein zitgedeelte waar u kunt ontspannen. 


Reserveren

Reserveren van een staanplaats kunt u doen door te bellen naar Eric Aarsen +31 6 51127805 of Petra Aarsen +31 6 85341889 of een mail te sturen naar info@campinghalfweg.nl. Bij het maken van een reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en camping reglement


 
 
E-mailen
Bellen
Info