Camping Halfweg
Kamperen in de Achterhoek
 

Uitjes in de regio

In de omgeving van Terborg is van alles te doen. Zo kunt u een dagje naar een van de omliggende steden of kunt u tot rust komen in van de bossen rondom Terborg. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes in de omgeving wijzen. Maar de omgeving heeft meer te bieden. 


Koffieboerderij Groot Nibbelink

Hier kunt u rustig onder de bomen genieten van een kopje koffie met een gebakje, maar ook als u kinderen heeft of kleinkinderen op bezoek heeft kunt u hier heerlijk zitten en kunnen de kinderen in genieten in de grote speeltuin. 


Golfclub 't Lohr 

De korte golfbaan in Voorst (bij Gendringen), met maar liefst 18 holes. Tevens kunt u hier ook heen voor een gezellig potje voetgolf. 


Inselbad Bahia

Een betoverende waterwereld en saunaweide waar u heerlijk kunt ontspannen. 


De Dru Cultuurfabriek

In Ulft is de centrale ontmoetingsplek voor culturele en creatieve activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in de gemeente Oude IJsselstreek. Tevens kunt u in het Schaftlokaal terecht voor een lekkere lunch of diner. 


Openlucht theater Engbergen

In het openlucht theater in Engbergen (bij Gendringen) worden regelmatig leuke voorstellingen georganiseerd met muziek, film etc.  


Stroombroek

Aan de voet van het bosrijke en heuvelachtige Montferland en dichtbij Doetinchem ligt recreatiegebied Stroombroek. Bij Stroombroek kunt u een wandeling maken om de plas, zwemmen of een heerlijk hapje eten in de Beachclub


Biotopwildpark Anholter Schweiz

Beleef de dieren- en plantenwereld elk in hun eigen omgeving. Het park heeft 6 km goede begaanbare paden en ongeveer 50 verschillende diersoorten. 


Voor andere uitjes kunt u denken aan: Visdorado 'De Kool', Burgers Zoo Arnhem, Openluchtmuseum Arnhem, Pretpark Wunderland Kalkar, speeltuin Het land van Jan Klaassen, Megapret of Monkeytown.  

 
 
E-mailen
Bellen
Info